Gaming, thuisstudie en thuiswerken

Na de nodige uren thuisstudie of thuiswerken, is het ook goed om even te ontspannen met een computerspel. Waar kun je dat beter mee doen dan met de gameaccessoires van Yorcom? Yorcom heeft een uitgebreid assortiment producten voor gaming, thuisstudie en thuiswerken. Voor gaming, thuisstudie en thuiswerken beschikt Yorcom over allerlei artikelen zoals computers, laptops, printers en andere accessoires om je studie, werk en game ervaringen nog beter te maken. Bijvoorbeeld met de flightsticks van Thrustmaster, het Pro FBB racestuur met pedalen, de speciale game keybords en controllers voor de Xbox, de vele soorten randapparaten voor gamers, en vergeet vooral de Acer Orion computer niet; speciaal gebouwd met het oog op aanpassing en uitbreidingen voor jouw gamebeleving. Hiermee bereik je de beste prestaties mede dankzij de Ice Tunnel koeling met de Cooler Master® vloeistofgekoelde processor. Hiermee is gaming nog nooit zo leuk geweest.

Gamestoelen

Wat bij gaming, thuisstudie en thuiswerken niet mag ontbreken, is een ergonomische gamestoel. Yorcom heeft de beste gamestoelen en het breedste assortiment voor de gameliefhebbers in voorraad. Er is een groot assortiment van merken zoals DXRacer, Noblechairs en AKRacing die een goed comfort bieden, en ze zijn vaak met een sportief en/of kleurrijk design vormgegeven. De Noblechairs gamestoelen voldoen aan de Europese NEN EN 1335 norm. Deze norm gaat in op eisen waar een goede gamestoel aan moet voldoen, zoals instelbaarheid en maatvoering, en ze moeten geschikt zijn voor personen die daar langdurig gebruik van maken. Dat is nodig omdat je, als je langdurig en verkeerd zit, je op lange termijn nadelige fysieke gevolgen kan ondervinden. Een stoel met een EN 1335 norm zou dit moeten voorkomen wanneer je de bureaustoel juist instelt op jouw lichaam.

Gamestoel

De meeste gamestoelen zijn verrijdbaar, bieden ondersteuning voor armen, rug en hoofd en zorgen voor een ergonomisch correcte zithouding. Met de gamestoelen uit het assortiment van Yorcom zit je comfortabel en kun je optimaal van al je games genieten. Naast gaming zijn deze stoelen ook uitstekend geschikt voor een thuiswerkplek of als plek voor thuisstudie.

Met een goede thuiswerkplek verklein je de kans op nek- en rugklachten en dat bevordert ook nog eens de productiviteit. De stoelen zijn online te bestellen, maar ook uit te proberen in de winkel en tevens grootste showroom van de Benelux in Vlaardingen. Zowel studeren, thuiswerken en gamen, wordt met de producten van Yorcom niet alleen een stuk aangenamer, maar ook leuker!

Yorcom cadeaukaart

Heb je een kennis die je wil verassen met een leuk cadeau? Schenk hem of haar dan een Yorcom cadeaukaart. Daarmee kan hij of zij naar hartenlust snuffelen op de website op zoek naar gameaccessoires om nog meer van gaming te genieten. Er zijn cadeaukaarten met verschillende bedragen verkrijgbaar. De cadeaukaart is te gebruiken op het gehele assortiment en te combineren met aanbiedingen en/of kortingsacties.

Plaats een reactie