Studiekeuzetest – beroepskeuzetest


Wil je weten of werken in de ICT wat voor je is? Wil je weten welke opleiding bij je past? Doe dan de Studiekeuzetest of de Beroepskeuzetest op 123test.nl. Je kunt kiezen tussen snelle en uitgebreide testen. Er zijn in 15 jaar al meer dan 60.000 mensen getest op een passende beroepskeuze.

De studiekeuzetest kijkt naar wie je bent en wat voor soort werk daar bij past.
De beroepskeuzetest kijkt of je persoonlijkheid past bij specifieke werksoorten en werkomgevingen.

Bij de uitvoering van de test worden vele vragen gesteld en aan de hand van de antwoorden volgt een conclusie of advies. De snelle beroepskeuzetest is gratis. Aan de uitgebreide versie zijn kosten verbonden. De tests geven onder andere inzicht in carrière- en studiemogelijkheden zodat je betere keuzes kunt maken.

Het MBO maakt veel gebruik van de beroepskeuzetest.


Daarnaast zijn er nog vele andere testen mogelijk, bekijk ze op de site van 123test.nl.

Plaats een reactie