Professionele communicatie

Professioneel communiceren met collega’s, klanten en andere partijen is belangrijk om effectief en efficiënt samen te werken met collega’s, klanten en andere partijen. De cursus Professionele communicatie helpt je om je communicatieve vaardigheden op een hoger peil te brengen. Deze cursus maakt deel uit van de LOI opleidingen MBO Software developer en MBO Expert IT-systems and devices, en is bij de LOI ook als losse cursus te volgen. Met de opgedane kennis kun je qua vorm, doel en stijl goed met betrokken partijen communiceren. Je kan zakelijke gesprekken voeren, plannen opstellen, rapportages maken en omgaan met feedback. Er wordt gebruik gemaakt van eigen lesmateriaal.

Wat leer je?

Onderwerpen die bij de module Professionele communicatie aan bod komen zijn:

  • Basisbegrippen bij communicatie
  • Communicatiemodellen en communicatieaspecten
  • Mondelinge communicatie
  • Gespreksmodellen’
  • Zakelijke gesprekken en presentaties
  • Feedback
  • Schriftelijke communicatie
  • Rapporteren
  • Schrijfstijlen

Met huiswerkinzendingen wordt de verkregen kennis getoetst. De cursus wordt afgesloten met een eindopdracht.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden voor de LOI cursus Professionele communicatie.

Plaats een reactie